Tilfredsstillende årsregnskab fra Good Boys Agency

Det har været et godt regnskabsår for Good Boys Agency. I sit første regnskabsår kan virksomheden præstentere et resultat på 451.077kr. Resultatet skyldes stor efterspørgsel på bl.a. strategi, koncept og eventafvikling for en række virksomheder landet over samt produktionen af den Nordsjællandske festival, Musik i Lejet.

“Vi er glade og stolte af, at vi kan præsentere et overskud i vores første regnskabsår. Som nyetableret event- og kommunikationsvirksomhed er det glædeligt at se, at vi har formået at finde vores plads i markedet, og at der har været afsætning af vores kvalitetsydelser til en bred vifte af virksomheder inden for forskellige typer af eventløsninger. Dette er et resultat af, at vi har en stab af dygtige medarbejdere med stor brancheerfaring, der hver dag arbejder hårdt for at lykkes for vores kunder,” siger Kristian Grauengaard.

Good Boys Agency er startet af brødrene Kristian og Andreas Grauengaard. Begge har en lang historik i festival- og eventbranchen, hvor de bl.a. siden 2009 har stået bag etableringen og afviklingen af Musik i Lejet, et af Danmarks stærkeste festival-brands. I 2017 gik brødrene selvstændigt og stiftede Good Boys Agency med fokus på at tilbyde eventløsninger til private såvel som professionelle virksomheder og foreninger i både privat og offentlig regi.

“I ti år har vi været med til at arrangere Musik i Lejet. Det er vi enormt stolte af, men tiden har været moden til, at vi skulle prøve os selv af i privat regi og forfølge vores iværksætterdrømme. Det har vi muligheden for nu, og vi har fundet en form, hvor vi kan se, at der er efterspørgsel på vores kompetencer og know-how. Derfor har vi også gode forventninger til det kommende år, hvor vi fortsat producerer Musik i Lejet, men hvor vi også i endnu højere grad fokuserer på events og videreudvikler nye b2b koncepter.” siger Andreas Grauengaard.

Om Good Boys Agency
Good Boys Agency henvender sig til private aktører såvel som professionelle i både privat og offentlig regi. Good Boys Agency udfører opgaver inden for Strategi & Koncept - Eventdesign & Planlægning - Onsite produktion & Afvikling - Udleje & Eventpakker.